SL och SJ kan skjuta sig själv.
2011-02-27 » 19:57:51 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Skyller på väder och alla andra och kan inte stå för sig själva och kompensera sina kunder. Om ingen åkte med dom skulle dom inte ha något jobb heller. Ni jobbar tamefan med ett servicejobb.


Överlag förutom pga jvla SL så har det varit en skön helg. Jobbade sent på fredagen och avslutade med ett lätt pass på gymmet. Sedan har det varit en myshelg hos svärföräldrarna och idag har jag tränat, sedan sålt fika medans laget kammade hem 3poäng och en garanterad kvalplats. Sedan åkte vi vidare och vissa körde en andra match med utvecklingslaget. Riktigt stolt blir man när man får åka hem med 6/6poöng!






Äntligen söndag!
2011-02-20 » 17:19:17 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Nu är det söndag eftermiddag och har nu jobbat min helg för 3 helger framåt. Känns riktigt bra. I morgon är jag ledig och då ska jag nog bara sova bort dagen.. Längtar!






Super!
2011-02-18 » 16:01:59 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Det gick super idag på ultraljudet. Hjärtat tickade och allt såg bra ut så nu kan jag känna mig lite lugnare. Nu ska jag iväg in till söder och ta en afterwork med laget. För mig blire alkoholfritt och känns jobbigt när jag hörde att dom skulle vandra götgatan. Blir lagomt många kisspauser för mig:P






Hemkommen
2011-02-17 » 22:41:34 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Precis hemkommen från jobbet och ska slänga i mig en kopp te och nå skorpor. Upp tidigt i morgon trots ledig dag. I morgon blir det ett Vul och några provtagningar. Spännande och längtar som en galning men är även rädd som fan. Tänk om det inte lever eller är 10st? Nervös som fan.


Bilden lånad från google






awake
2011-02-17 » 11:49:07 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Sitter på rumpan nu och knappar på datorn. Hade tänkt ta mig till gymmet men mår pissdåligt idag så ska kämpa lite med att få i mig något vettigt. Sista eftermiddagspasset och ledig i morgon. Då ska jag på Vul och titta på pyret. Spännande måste jag säga. Synd att älskling inte kan följa men han får följa om några veckor bara.




Kan ju lika gärna berätta allt nu typ alla redan vet.
2011-02-16 » 17:17:13 / 11 har kommenterat, vill du kommentera?

Kommer att skjuta på mitt mål till att hinna med formen till BF 2011 så jag har skjutit på detta till 2012. Detta på grund ut av att jag är beräknad en liten pluttig en 1september. Då är tanken att jag och älskling faktiskt ska bli tre. Kommer ändå att försöka uppdatera träning och andra sådana saker då det är mycket med mitt nya jobb oxå men ska göra allt jag kan i alla fall!






God morgon
2011-02-07 » 05:42:53 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?


Älskade muggar som man kan gömma ansiktet i. Ändå mysigt att sitta här i köket klockan 5 på morgonen ny duchad och kolla mailen och schema osv innan man åker till jobbet. Dock SJUKT trött.
Ikväll blir det faktiskt träning då jag måste erkänna att jag inte tränat på flera veckor. Thailand, flytt osv. Kan komma på alla ursäkter.






Ät mig baklänges
2011-02-05 » 12:51:56 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Var ett bra tag sedan jag såg Tron: Legacy i 3D på Sergel med älskling men har inte kunna släppa dessa kindben måste jag ju säga. Hans namn är Garrett Hedlund och har faktiskt svensk påbrå. Där av efternamnet. Sedan är inte hans motspeleska särskilt ogrann heller. Nu ska jag pallra mitt sorry ass of in i duschen sedan jobbet 15-22. Min lediga kväll som inte blev så ledig. Baksidan av jobbet.






Dags för skärpning!
2011-02-03 » 19:50:40 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Är nu tillbaka till Sverige och tillbaka till Stockholm. Ligger i nya lägenheten och lådor och sopsäckar står halvt uppackade och man får ångest! Första riktiga jobbardagen idag på nya jobbet och de känns GRYMT bra. Dock sjuk huvudvärk efter alla siffror och bokföring osv. PANIK! Blir nog att sova snart. Kommer att läggas upp en skandal och chock här på bloggen inom en snar framtid oxå! Holla