No pain no gain!
2010-10-29 » 15:24:31 / 2 har kommenterat, vill du kommentera?

Nu är jag less! Drar i mig lite nässpray och harklar mig för nu jvlar beger jag mig till gymmet! Går ut stabilt med Focus på Biceps/triceps och avslutar med core! Axlarna blir det nog i morgon efter matchen mot Endre. Måste ha axlarna redo för matchen och stabila utkast. Blir en natts arbete ikväll på Frescati och sedan när jag slutar kommer älskling ner. Perfekt. 2dagar med honom.


Förövrigt så har jag fått kameran av syster men det var slut batteri och laddaren hade hon hemma! Perfekt, eller hur?!






Natten
2010-10-28 » 12:26:24 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Tillbringat hela natten i stort sett klar vaken och suttit och skrivit på en grej som kommer att dyka upp här i bloggen lite senare. Tills dess tänkte jag snabbt lägga upp lite snabba gymregler!

-          Svettas ni som grisar när ni kör i maskiner. Torka gärna efter er! Finns små enkla handdukar att ta med.

-          Snälla lämna uteskorna just UTE.

-          Smäll inte så förbannat med vikterna. Ta en lättare nästa gång om du inte kan hålla emot.






Super Mellis
2010-10-28 » 07:33:00 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?



Har hittat ett supermellis. Om man är som jag som inte tycker att pannkakor är "mat" utan mer som en efterrätt. Så har jag några tips.

..Pannkakor
Byt ut sylt och socker mot tex vitlöksost eller kesella med valfria kryddor

..Fisk
- Låt en burk tonfisk rinna av och blanda sedan med ett ägg, salt och peppar. Mosa ihop till tonfiskburgare. Bäst blir dom om du kramar ut lite vätska. Stek sedan några min på varje sida. Sedan är dom supergoda ihop med lite ruccola och tomat och philadelpihaost på mörkt bröd.
- Makrill i tomatsås på mörkbröd (mjuk eller hård)

..Kesella
- Blanda lite bär med lättkesella och frys in (blir som glass) eller ät som den är.
- Kesella med funlight och krossade linfrön eller naturella paranötter

..Ägg
- Koka ägg och äggmacka med keso och kaviar
- Omelett med skinka/kalkon, rödlök och tomat.

..Grönsak
- Avokado, Skivad på mjukt butiksbakat mörkt bröd med light philadelphiaost.






SNOR OCH ÅTER SNOR!
2010-10-27 » 20:48:10 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Precis slängt i mig en stor potion sushi med syster som faktiskt är här och hälsar på för första gången! Riktigt trevligt. Jobbat en hel dag nu extra på Frescati och i morgon är det Hässelby som gäller. Jobbigt att åka runt och aldrig hinna lära sig en station. Men vad gör man inte för pengar? Sjukt trött nu alltså.




Smasken.
2010-10-26 » 21:02:52 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Lite piggare är jag nu i alla fall. Fortfarande halvtaskig röst och lite huvudvärk och gult snor. Slängde i mig en del mat då vi båda sjuklingar stod och klia pannfläsket och önskade att någon kunde laga mat åt oss. Blev i alla fall taco kyckling för mig utan bröd.

Stekte upp kyckling och kryddade med lite olika kryddor och hackade grönsaker och klickade salsa på tallriken så var det klart!


 Nu sitter jag och ska trycka lite kesella glass med trädgårdsbär.

Blanda
Lättkesella 1% fett
med
Vilka bär du gillar ca 100-150g
och
(för en sötare smak)
Lite sötningsmedel (alt socker för lite onyttigare)


Jag skippade dock både socker och sötningsmedel. Blir lite strävare smak då men fortfarande grymt gott!
Bilden lånad från FreddeLee då jag har för mörkt hemma för min mobil. I morgon kommer kameran!

Natti






Svar till Anonym
2010-10-26 » 18:00:00 / 3 har kommenterat, vill du kommentera?

Hon är en del av mitt mål. Mitt mål är att tävla i Body fitness nästa vinter som det ser ut nu. Där av min obsession av träningen och mat. Tycker att allt det är grymt kul och kommer troligtvis att utbilda mig inom detta senare också. Nu är jag bara rätt nöjd med jobbet och livet som det är. Sen anser jag att Jamie Eason är grymt vacker. Är faktiskt lite roligt så som frugan konstaterade att det är många killar "som blir rädd" eller inte kan "hantera" att en kvinna (eller anser mig mer som tjej fortfarande) har "mer" muskler än killen, eller bara har ett bra självförtroende. Då jantelagen säger att man inte får känna sig bra något egentligen. Eller egentligen så är det vi som säger det. Jag har över lag grymt bra självkänsla och kan stå för det och detta skrämmer många. Både killar och tjejer.






Sjuktstuga
2010-10-26 » 16:08:16 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Skönt att både jag och frugan stryker omkring i frustration med hosta, snuva, mansröst och allmän smärta. Mest ont för mig gör det för att jag är så rastlös och VILL VERKLIGEN TRÄNA! I morgon är det extra jobb som resten av veckan då jag egentligen är ledig. Blir både Frescati och Hässelby i veckan till sjukdomens ära. Funderar på att kila till vårat äckeldyra konsum (Liksom dyrare än inne i stan) och köpa lite bär och lättkesella och göra mig en glass kanske? Kanske hyra film på vårat filmställe där man inte får hyra vad man vill. Eller vill jag ens gå för då måste jag gå förbi gymmet och ha ännu mer ångest? Fan. I morgon vill jag vara frisk gud! Går omkring i träninigskläder i hopp om att lura hjärnan om att jag är frisk.








Motivations Formbild
2010-10-26 » 07:31:00 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Slänger upp en motivations bild ut av Jamie Eason. Love it.
FRISKHETEN KOM!






Dagens
2010-10-25 » 22:34:15 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Vi drar en dagens. Lånad från min kära roomie. Alla tankar till dig stumpan!

DAGENS..

..HUMÖR:
Trött och snorigast!
..FRUKOST: Var onyttig. nudlar med kallskuren falukorv! 
..FACEBOOKUPPDATERING: Nada, Blev bloggen istället.
..SPANING: Spanat in BB korta shorts. Men inhandlade ett par långa tighta som sitter PERFEKT.
..TRÄNING: Promenad till och från Tbanan..
..MUSIK I LURARNA: Hör typ inget. Tätt i öronen oxå.
..ACTION AT WORK: Klev av i morse. Men kan inte vara ledig dessa dagar. 3extra pass.
..ÖNSKAN: Att älsklingen ska pallra sig ner?
..KLÄDSEL: Nya tightsen och en varm tröja .
..GLÄDJESTUND: Jossanmys. Sen hängt på träningen!
..AVSKY: Förkylningen och att inte kunna prata.





Fortfarande sjuk
2010-10-25 » 16:25:24 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Ligger i sängen nu och snorar. Glor på träningsbloggar och kikar in om man ska beställa nå kläder eller grejer från nätet. Tänkte springa förbi konsum och köpa lite bär och göra en smootie. ENERGYBOMB. Sen åker jag nog på, vägen till att kika på träningen, förbi globen för att kolla om nå träningskläder. Om jag lurar hjärnan att jag är frisk kanske jag blir det. (Indianerna i kanoten kommer nog inte tillbaka, men förkylningen försvinner nog)






Tur att galenskapen går i släkten
2010-10-24 » 17:54:50 / 2 har kommenterat, vill du kommentera?

Tur att de du ser är inte alltid det du får!



Detta är då min syster. Som sagt. Vi är fullt normala vi! LOVAR
Deras blogg






Sunnyday or is it sunday?
2010-10-24 » 16:34:54 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Rinner ur näsan och ögonen, nyser hela tiden. Tur dessutom att jag jobbar sista natten och att min träningsvecka kommer att gå ut på att bli frisk. KUL! Döda min förkylning.!

Ses i natt!




Yesterday today
2010-10-23 » 17:31:21 / 2 har kommenterat, vill du kommentera?

Igår så var det teambuilding/lagfest. Synd nog så var vi ungefär lika många där som på träningar. dvs typ 10st max. Efter Singstar och käk och snack och ritatävlingar så begav sig jag, Evelina och Jenny vidare till St Eriksplan och där drog jag ner Evelina i spelträsket. Lärde henne spela BlackJack och hon var grym. Vet in om de var Nybörjartur eller vad. Men duktig var hon, OCH hon är hocked! Slutade med att jag och Eve slaggade hos mig och somnade kring halv 5 i morse. Helt okej!  Idag har jag dåligt om röst, snorig till tusen och trött. Två nätters arbete framför mig. Ska slagga nu så att jag kanske blir frisk?!

Natti!

Ska man vara fin så får man lida pin! Eller hur frugan?! Puss på dig




Fredag cold.
2010-10-22 » 14:49:57 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Första snön här nere i Stockholm fick vi i natt. Vi är ju typ sist i Sverige? Fasen morsan och dom fick ju snö i Skell för två veckor sedan? Idag är det en vilodag. Jobbade natt i natt och har åkt på världens förkylning. Kan ju knappt andas! Så ska åka och köpa snorspray och dra mig i väg till våran teambuilding i Älvsjö!






Fick en skön kommentar
2010-10-21 » 18:53:21 / 2 har kommenterat, vill du kommentera?

Jag fick en skön kommentar här på bloggen. Anonym som vanligt. Snälla skriv vem du är eller något så kan man ta en diskussion? Så jag får prata med en pil och en ipadress. Först och främst. Jag är inte särskilt påläst, jag läser på och frågar vänner och sådana som kan saker för att jag är intresserad ut av att lära mig. Iaf det jag skrivit i de inlägget om de kosttillskotten är i grund deras info om deras produkter. Sedan så kreatin sägs öka muskelmassa pga att det hjälper till att binda vätska vilket gör att man blir större. Sedan så spelar det inte någon större roll om "hur jävla mycket du måste träna" för att man behöver tillskotten. Vitaminer är ett typ av tillskott. Tillskotten är inte "bara" till för muskelbyggare, utan även för andra för att orka och "öka prestations förmåga" eller som i mitt fall hjälpa bygga muskelmassa. Då jag behöver detta i mitt syfte. Dock så används inget ut av detta som ersättning utan endast i tillskotts syfte så att man får i sig allt man behöver så jag inte tappar vikt i och med att jag tränar i stort sett minst 5 gånger i veckan. Återkom gärna så man kan föra en vettig konversation och har du saker jag kan lära mig så lyssnar jag gärna. Är intresserad av att lära mig, särskilt saker som underlättar eller hjälper mig i byggandet.

Mvh Marica






Ursäkta KaOS
2010-10-21 » 16:53:58 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Håller på att ändra utseende på bloggen med hjälp av världens sötaste Veronica Nordlund som har gjort min Header. Nu ska jag själv försöka lösa resten. Jag som suger på detta. TÅLAMOD




snor über alles
2010-10-21 » 16:25:06 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Försökte mig på ett träningspass idag. Dumt jag vet men blev ett lätt axel och vadpass. Jag snorar ju bara så.
Sen har jag tryckt massor av nyttigheter och te. Jag vet iaf vad jag ska göra i sommar på min semester! Har hittat en perfekt PTutbildning. YEHOO! Ylab via Lillsved. Någon som hört något om dessa. På gott och ont?

Två stekta ägg, Gainer. tonfisk med grillad paprika (URSH) och keso. Gick ner men trögt. Ska prata med Linnou där dom har världens bästa tonfiskröra som INTE är gjort på majonäs. Det gör att till och med jag får ner tonfisk!



Kram Marica






Ny dag nya möjligheter.
2010-10-21 » 11:50:21 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Ikväll så kliver jag på natt. Dock ledig i morgon för lite laguppbyggnad hos Ankan. Idag är jag ännu snorigare och har ännu mer mensvärk. Ärligt, vill dö (som typ alla andra tjejer). Men tänkte ta mig samman med mina shot och se om det blir bättre då blir det en sväng på gymmet. Tror på crosstrainern och sedan göra bic, tric, axlar idag.

Off to de gym!






ProteinBOMB och pillerdrillare
2010-10-20 » 23:09:19 / 3 har kommenterat, vill du kommentera?

Blev inget gym idag men jag tror att kroppen behöver vila. Har ändå jobbat 8timmar idag och sedan en timmes träning med galet dålig uppslutning. Så träningen gav mig inte direkt mkt då jag står i mål. Blev mkt frislag osv men det är ändå svårt med 6 utespelare. Tur att fjunisarna kom lite tidigare så då blev de något iaf. Blev ändå en del situps och rygglyft där jag låg i buren och filosoferade (jag som hatar filosofi). Men nu har pillerdrillarn Marica satt igång. Så kommer väl snart få upprörande samtal från släktingar som vill slänga in mig på rehab (som misstolkar detta).


Allt detta i stort sett för att få bästa återhämtningen.

Night Pro är ett kaseinprotein tillskott med långsamma proteiner för ultimata återhämtningen under natten. Ämnen i night pro ska även ingiva lugn och välmående för bättre sömn.

Creatin monohydrate sägs ska öka styrkan, öka muskelvolymen, ger snabbare återhämtning. Detta är ett naturligt ämne i kroppen och finns i fisk och kött men inte i tillräckligt stor dos för att man ska kunna få ut bästa prestationsförmåga oavsett träningsform. Är under uppbyggnadsfas just nu så då är det 4shottar per dag i 4dagar till. Sedan är det en per dag.

Mivitotal Flex är ett flytande vitamin tillskott. Innehåller vitaminer och mineralerna som man behöver. En extra energikick helt enkelt.

BCAA är de 3 stora pillrerna som är GIGANTISKA, men med lite vatten så går dessa ner. Man tar 3st en halvtimme innan träning och 3 inom en timme efter träningen. Dessa ska man endast äta på träningsdagar. 33% av dina muskelproteiner innehåller ämnet bcaa men faller snabbt vid träning. Där av tillskottet för ökad muskelvolym.

Blev även världens proteinbomb till käk efter träningen iaf. Kokade ett löskokat ägg för att behålla lite protein. Sedan blandade jag en skål med keso, kvarg(kesella), krossade linfrön, fun light och lite solrosfrön och torkad frukt. De funkade och gick ner. Men mätt blev jag iaf kan jag lova!
NATTI!






a cup or a shot?
2010-10-20 » 18:02:54 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

En kopp kaffe och shot creatin. Of to practice!






Onsdag hela veckan
2010-10-20 » 17:05:21 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Sitter nu i sängen, helt trött och slut. Huvudet är helt dött och mensvärk till tusen. Somnade halv 3 typ och sedan har jag jobbat 7-15. Nu har jag i alla fall tryckt en massa sallad, currykyckling med bulgur och sås på kvarg. Smaskens! Ikväll är det 1timmes innebandy sen en halvtimme på crosstrainern om kroppen orkar. Idag började jag iaf med creatine monohydrate i uppbyggnads fas och även bcaa.

Känns iaf bra när min roomie säger att det syns ganska mkt. Har inte tillräckligt bra kamera för att man ska få det att fastna på bild, men det är på g! Lovar!


Ska även försöka ta lite bilder från gymmet senare. HOLA!






Tisdag trots allt
2010-10-19 » 23:13:33 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Tror ingen kan hata sitt internet mer än jag. HATA TELENORS MOBILA BB! Har även galen mensvärk och började dagen med att inse att min käre mor har skickat posten till min gamla adress och inte nya. Inte lätt att börja bli gammal och senil. Blev ett effektivt pass idag iaf.

Crosstrainern 15min.

Benpress
1set 80kg 10rep
1set 90kg 10rep
 1set 100kg 10rep

Benspark
2set 40kg 10rep
1set 45kg 9rep

Core
Rygglyft 10kg 2x15
Sida 3kg 2x15
Mage, Negativa 2x25

Efter träningen så blev det häng med syster i Täby, lite lätt shopping och sedan blev det käk på Sawadee sushi! Blev dock kycklingspett med ris och jordnötsås! Smarrigt!


Nya paketet från GG idag.


Natti!






Effectiv
2010-10-19 » 16:40:49 / 3 har kommenterat, vill du kommentera?


Millans kropp, min dröm, mitt mål.

I med en gainer nu efter träningen och bege mig till Täby för att möta upp syster






Tisdag
2010-10-19 » 13:59:02 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Det jobbiga med att ha sådana här oregelbundna arbetstider är att man har inte särskilt stor koll på veckodagarna. Både idag och igår känns som om det är Söndag. Igår skickade jag dock hem älskling upp till Norrland igen. Vilket alltid gör lika ont. Men idag ska jag vända de till något bra och köra ett äckelsvettpass på gymmet. Blir ett blandat pass idag efter helgen. Blir nog att köra en sväng i Crosstrainern då det pissregnar ute och sedan blire ben och core tror jag. Då min rygg är inte riktigt som den ska så.

Är även sjukt sugen på att gå en PT utbildning men dom är snordyra så måste fixa ett lån på det i sådana fall. Någon som är sugen på att betala?;)






Still Unbeaten!
2010-10-18 » 12:19:08 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Matchen slutade 3-3 mot lövet och vi ser div2 närmare oss. Själv så sitter jag med datorn i knäet i sängen och älskling som ligger och glor på en film. "The Messenger" verkar rätt bra men tragisk. Fan att jag "vilade" i helgen. Sitter nu med världens förkylning, bihålorna ömmar. Så det blir ingen träning idag, ska ev följa med älskling så han får se mitt gym idag innan han åker tillbaka till Norrland igen. Sen blir det väl en månad till innan jag ser honom. Men då muckar han i alla fall.






Gameday2
2010-10-17 » 09:34:55 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Nu är det dax att bege sig till Gubbängen för att lira upp Lövet på läktaren! Laddat med mörka bröd med philly och kalkon och en shake. Ska bara fixa en gainer till efter matchen och sedan blir det att bege sig av!






Gameday1
2010-10-16 » 20:48:33 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Dagen i ära så är det träningsvärk i många delar av kroppen. Kommer dock inte bli något gym för än Måndag då det varit match idag med Ulaget (vi vann mot tullinge med 6-3) och i morgon så är det morgonmatch med vårat damlag.
Så i helgen blir det lite av en vilohelg/ätar helg. Försöka äta upp mig lite så jag har något att bygga av. Som min moster sa så ska jag försöka få i mig 3g/kg/dag protein Dvs för mig ca 180g protein. Vilket kommer att vara tungt för mig som har lite problem med att jag inte blir hungrig när jag tränar. Men idag har jag varit grymt duktig. Med stabil frukost med gröt och äggmackor och sedan ett kesella mellanmål sedan hann jag bara slänga i mig mackor med kalkon och philadelphiaost (light) och nu blev de en gainer shake och ska laga lite fläskkotletter och bulgur och grönsaker till sen middag.

Ikväll blir det ett varmt bad och tänja lite muskler med älskling och sedan blir det film med dippa grönsaker. SMASKENS!


Älskling som kör brak på golvet






Dagens form
2010-10-15 » 18:48:56 / 2 har kommenterat, vill du kommentera?






...
2010-10-15 » 18:44:00 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Följ min blogg med bloglovin




Good workout
2010-10-15 » 16:47:03 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Känner mig galet duktig. Sitter nu nere på världens bästa Café Linnou och väntar på en hälsotallrik och tänkte skriva några rader om träningspasset. Blev ganska allround pass. Blev lite Biceps och Triceps även ett cirkelpass med focus på magen och rygg.

Cirkelpasset går ut på att jag kör ryggrullningar, sidan på samma ställning, ryggrullningar, mage på lutande bänk och sedan mage på rak bänk och så kör man runt igen.

15rep 3set ryggrullningar 5kg
10rep 3set på vardera sida 3kg
15rep 3set ryggrullningar
15rep 3set Lutande bänk
15rep 3set rak bänk

10rep 3set Latsdrag 30kg
10rep 3set Pushdowns 17.5kg
10rep 3set kabelrodd 25.5kg
10rep 3set hammercurl 7kg
10rep 3set hantellyft sida 5kg

Som sagt blev ett ganska allround då jag missade gym igår och blir nog inget gym i helgen heller då jag har två matcher och blir nog bara en springtur både för att vila upp och att älsklingsgubben kommer hem så kommer nog behöva all energi jag kan få.

Nu sitter jag med en latte så om ni har vägarna förbi Hammarby Sjöstad så är det ett måste att kila förbi Café Linnou för lunch eller en kaffe eller en fika. Dom har allt, underbar personal, bra käk och grymt fika. Har sjukt svårt att inte beställa en kladdig brownie. Den smälter i munnen. Blev i alla fall en hälsotallrik i ställe, perfekt till efter träningen. Har ni vägarna förbi så dyk förbi Lugnets Allé 80. Passsar alla. Ni hittar dom även här.
Shit, nu lät detta som en blandning mellan reklam och ett kärleksbrev till Café Linnou men de är sanningen bara. Det är liksom tredje gången denna vecka jag sitter här. Nu har jag snart suttit här i 3timmar. Det har ju typ varit snittiden här. Lika lång tid som detta inlägg tagit oxå.



Dum som jag är kommer jag inte på att fota innan jag börjat käka utan helt plötsligt mitt i. Hälsotallriken innehåller bland annat blandade bönor, sockerärtor, bulgur, kyckling/kalkon, tomat, morötter, kronärtskocka, sallad, avokado och ägg. Är garanterat mer men kom inte på det nu. Ni får he er in och smaka helt enkelt.






Fredag alla dagar
2010-10-15 » 11:52:04 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Igår var jag dålig och de blev inget gym men var en grymt effektiv innebandyträning i 105min. Mycket som riktades mot mig som målvakt så svetten bara sprutade. Var så slut efter att jag bara gick och mötte Jossan och sedan gick vi hem båda och slocknade ganska hårt! För övrigt så är jag så galet stolt över dig Frugan.
Lycka till idag, du som har ett väldigt viktigt möte! PUSS

Sitter och äter gröt nu med sockerfri hallonsylt och lätt laktosfri mjölk. Tänkte slänga in en vilodag idag men är väldigt svårt att hålla sig ifrån att ut och springa eller promenera eller något. Gymma kanske? Vad ska man göra? Speciellt i detta underbara väder OCH att jag precis hämtat ut mitt GGpaket och älskar mina nya grejer. Tror på gym ändå.
Älskling kommer ju hem ikväll och blir hemma till Måndag så skulle behöva biffa upp mig. Plus att jag ska ev spela två matcher i helgen också.






Yesterday
2010-10-14 » 14:40:54 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Jag sprang upp för halva hammarbybacken. I liftspåret där det är som brantast. I helgen blir det att springa HELA vägen upp. Grymt jobbigt och den är i stort sett så brant att man kravsar i gruset för att ta sig frammåt. Blev även cirkelträning för mage och rygg igår då jag stod i spegeln och insåg hur mycket jag svankar. HELT sjukt. Så körde 4set 10rep av varje övning. Vilket var två rygg och 3magövningar. Så idag värker det lite extra i magen. Snart ska jag ta mig upp ur sängen och käka currykyckling med bulgur och broccoli sedan ta mig till Gubbängen för att träna med Fjunislaget för att få känna på lite bollar inför helgens match(er) ev. Bilder från igår!

Bild från google för att hitta en bra bild som visar hur brant!



Sedan kanske kommer Syster förbi oxå. Funder på att skaffa en personlig tränare för att verkligen komma igång med träningen och få hjälp att verkligen komma igång med bra övningar för att komma i form.
Någon som har något förslag?



Puss Marica






Snuttan!
2010-10-13 » 09:03:20 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?






Jag är inte rasist
2010-10-13 » 08:58:05 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Ska nu försöka lägga mig och sova. Har i natt haft in ett gäng tattare som får mig att hålla med Frankrike att kasta ut hela hopen. Kom in i butiken och har gått lös och stuckit med tobak för drygt 50lax. Skicka hem asen. Just ja dom har inget hemland. Upp och ta en springtur uppför hammarbybacken senare och sedan sista natten och en vecka ledigt.




thirtyeight days left
2010-10-12 » 17:31:22 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?


Det är som sagt 38dagar kvar till älsklingen muckar och vi kan få åter uppta vårat liv tillsammans. Längtar så jag spricker.

Blev i alla fall lite axlar och en vadövning på gymmet då det var knökfullt på gymmet.
Blev en uppvärmning med axellyft i sidan. 3set 10rep 4kg
 

Axelpress, 7kg 3set 9rep



Sedan en vadövning. Stod i trappen och gjorde vadhävningar med en 10kgs vikt. 3set 16rep

Blev ingen extrem träning idag pga överfullt gym OCH galen träningsvärk i benen.

Nu ska jag kasta mig i duschen och sedan blire att ta sig till andra och näst sista natten.


Puss






16:12
2010-10-12 » 16:18:04 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Klev på natten igår. Nu bara två kvar. Kan inte bestämma mig om jag ska orka mig till gymmet idag. Börjar jobba om 3 timmar. Ont i kroppen och som sagt när jag la mig i morse så hade jag varit vaken i 25timmar. Mitt paket från Gymgrossisten ligger på posten nu och jag vill inte göra annat än att kuta och hämta det men problemet är ju att jag tappade min börs så måste vänta på mitt nya kort. VÄRT!
Nej fan de blir gymmet. Ska trycka i mig en Tor med färskost och avokado. Smarrigt.


Kanske hinner lägga upp någon bild innan jobbet.
Puss






God morgon världen. Vilken underbar höst dag
2010-10-11 » 09:17:49 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Jag och frugan har hittat våra platser i lägenheten. Vi sitter vid var sitt fönster  i köket, på köksbänken. Så häftiga är vi! Vi sitter och väntar på att dom som ska byta fönster ska komma förbi så att vi kan lämna byggnaden för en lång prommis till Sikla och sedan bege oss till gymmet. Dock den enda informationen vi fått är att dom ska infinna sig här på FM - dvs förmiddagen. Vilket är allt mellan 8-12. Skönt att vi varit uppe sedan strax före 7 och nu är klockan 9 och inge fönstersnubbar. Vi är stuck i vårat eget hem. Det är värt. Speciellt när jag kliver på natt i natt och vill gärna hinna få lite sömn innan jag börjar. Men i detta tempo med karlar så lär det inte bli mycket gjort.



Bilder från Middag mellan matcherna med syster. Bilden på maten ser smarrig ut. Men det yttre kan lura!






stretchar för fullt.
2010-10-10 » 22:17:11 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

En vinst och en förlust. Första dammatchen slutade 11-4 till hemma laget. Dvs OSS! Sedan spelade vi precis andra DamU matchen mot folk som var typ 45+ och vi FÖRLORADE med 5-4 med 5sekunder kvar. Detta gör ont på självförtroendet och själkänslan. ÄH gör som strutsen. Gräva ner mig och kom tillbaka fullfjädrad!
Blev ingen styrka idag. Men får slå ihop det med morgonpromenad och intervaller i morgon. Ben och Mage! Supertaggad.


Nu blire att springa i duschen sedan hoppa i sängen! Natti






Matchdag!
2010-10-10 » 13:31:06 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Sitter i sängen nu och äter gröt och dricker mango/peach te. Jag suger för övrigt på att göra gröt i micron. Andra gången i rad som jag lyckas göra översvämning i micron, IGEN! Så det är mer banan och hallon och linfrön än gröt då jag inte orkar försöka igen. Idag är det i alla fall matchdag! Taggad och motiverad. Blir med både damlaget och dam2. Vi ska möta Boo och Hammarby. Nu tycker jag att vi ger järnet! Kommer hem vid 9 skulle jag gissa så om jag orkar så blir det gymmet för ben och mage.



TIPS!
Om man är som jag att man inte direkt är ett jätte fan av gröt så kan man blanda med någon typ av frukt och linfrön bland annat. Jag kör på banan och frysta hallon idag. Sedan en matsked linfrön.

TIPS!
Om man inte gillar proteindrinkar så kan man blanda kesella(kvarg) med funlight har jag även hört så det ska jag oxå prova.






Nybeställt GG
2010-10-09 » 17:58:01 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Precis klickat iväg en beställning till Gymgrossisten och när jag skulle in och fixa bilder så inser jag att jag lyckas ta Large på handskarna och Large på Linnet. Tja då blir det ett par handskar till älskling och linne till mamma? Blir nog bra. Här är i alla fall grejerna. Off till gymmet nu



Hoddien från Rhönnish och shakern borde jag i alla fall kunna ha!
Love






Dagens form
2010-10-09 » 16:03:43 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Dåligt med sömn men börjar komma igång nu på sluttampen. Frugan börjar jobba om en timme så funderar på vad jag ska ta mig till. På schemat står intervallträning men funderar på om jag ska ta det in till gymmet och cykla istället? Match i morgon så vet inte om jag vill ta ut mig allt för hårt eller om jag tar passet med ben och mage idag? Beslutsångest. Får se vars det bär. Det blev i alla fall gröt med frysta bär och två hårdmackor med västerbottens ost och basturökt skinka som senast. Smarrigt värre. Trycka magtabletter och sedan bege sig kanske? Lägger upp någon tjusig bild sen!






myspys
2010-10-09 » 00:56:43 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Ikväll blev det en skön hemmakväll med frugan (hon jag bor med). Suttit och sett film och käka nötter. Nyttiga som vi är! Sitter och multitaskar och bloggar, ser film och nu kom två vänner till henne oxå. Så vi sitter och svammlar.


Puss på dig
Puss på dig






proppmätt
2010-10-08 » 20:49:07 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Blivit tillsagd ut av älskling av att uppdatera om hur det går med bilder då han sitter 70mil ifrån mig ungefär. Vilket suger multibelt. Men har försökt med mobilen som är värdelös vad det gäller bilder i alla fall. Men det får duga. Detta är iaf bilder från efter träningen. Ursäktar mina sexiga underkläder men i alla fall. Så att ni ska kunna följa utvecklingen bättre!

Avslappnad


Spänd!


Ett tag kvar tills tävlingsformen, men det är på G!

Blev i alla fall inte kotletter. Dom hade tinat i 2dagar för länge så det blev en gryta med bulgur och räkor. Super smarrit!
Receptet för detta kan jag lägga upp senare någon gång.

Puss Marica






kort men intesivt.
2010-10-08 » 18:05:49 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Det ringde ett urgulligt par på telefonen som hittat min plånbok så jag styrde min kos till gymmet när jag mött upp dom. Även lovat att vara hundvakt åt dom om dom behöver i gengäld. Tur att de finns ärliga människor! Blev i alla fall bröst och triceps på schemat. Jag kör alltid 3set och försöker alltid till 10rep. Har ingen kamera så har fått googla bilder på övningarna.


Blev bänkdips för att träna triceps. Dock så kör jag med en medicinboll eller vikt på 5kg på låren. Blev 3set 12rep så de blir nog att pröva 6kg nästa gång.


Pushdowns. 3set, ett med 7.5kg och två med 12,5kg. första set blev det 12rep, de andra 10rep


hantelpress. 3set 10rep. 8kg. Nästa gång ska jag satsa på 9kg iaf.


Cabelcross. 3set 11rep 10kg. Tur att man blivit så galet svag.

Blev dock ett kort men effektivt pass. Blir nu att faktiskt synda lite med att laga fläskkotletter och bulgur. måste klura på någon typ av sås då bulgur blir så lätt torrt.

Min största motivationskälla är i alla fall min moster Lisette som för övrigt fyller 30gamla år idag.
Puss Marica.






peppar på
2010-10-08 » 16:02:16 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Måste verkligen skaffa en kamera så jag kan lägga upp bilder. Sitter och ser senaste avsnittet i desperate housewives och käkar brunch i form ut av Gröt av fiber havregryn och frysta jordgubbar. Till det blir det två hårdmackor med basturökt skinka och en med Västerbottensost. Sedan blir det av och springa back intervaller då jag igår tappade min plånbok med gymkort, kontokort och allt. Tur att de inte finns en enda ärlig människa på denna jord.

Fiber havregryns gröt.
1port


1dl havregryn
2dl vatten
1tsk salt

Beroende på hur fast du vill ha gröten så 1-2minuter i micron.
Sedan kan du ha antingen sockerfri sylt eller frysta bär.

Till detta hade jag hög fiberhaltiga hårdbröd med vitlöksost och basturökt skinka och västerbottens ost

Nu ska jag trycka allt och bege mig ut! Seeya!






Ligger och försöker klura ut...
2010-10-08 » 01:20:26 / 3 har kommenterat, vill du kommentera?

Ligger och försöker själv ligga och klura ut ett kostprogram och träningsprogram utifrån vad jag kan och läst. Läst att bästa uppdelningen av maten inför Body fitness är 30 E% Kolhydrater, 40 E% Protein och 20 E% fett. Är det någon som vet något om detta?

Sedan funderar jag på att lägga upp träningen ungefär såhär:


Kommer inte att lägga in något speciellt vilopass utan när kroppen är trött så får den vila.


Ska försöka mig på de äckliga proteinshaker nu ändå. Älskling har lämnat en 4kg påse så ska prova. Någon som har något förslag på annat?

Puss Marica






Välkommen till min nya blogg My way My goal!
2010-10-07 » 23:21:20 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Här kommer ni kunna följa mig till att nå mitt mål till att tävla i Body fitness. Så vällkommen till min blogg där ni kommer att kunna följa min träning, kost och livet jag lever som en vilsen Norrlänning i Stockholm där jag jobbar med två jobb.

Första bilden!


Puss
Marica






Välkommen till min nya blogg!
2010-10-07 » 23:17:19 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?