Norrlandsmys
2011-11-30 » 13:08:59 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Hemma uppe i norrland. Idag i 15graders värme och regn ute så har vi sjukstuga. Jag och mamma och Freya ligger utslagna i soffan. Jag och F är på uppiggnande och hoppas på de då vi ska mysa med gamla lagkamrater i morgon med deras pluttar.
Pluto har iaf "semester" från oss nu när vi är i norrland. Han hänger med sina syskon på dagarna och sover med oss på natten. Skönt för honom!
Tränade med syster i Måndags. Blev armar och rygg för mig och ben för henne. Längtar tills min bäcken läkt så jag kan köra järnet!





Friskis
2011-11-24 » 21:38:07 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Skön dag! Hunnit vimsa runt ute på Lidingö, tankad och fixat bilen inför norrland, hann hjälpa styrelsen städa 3 högar löv, inhandlat frostad plast för toan (no more blottanden), fyndade hatthylla på området som någon slängt (ännu mer saker att fixa!) sedan körde jag bicar, tricar och bröst och avrundade med 55min spinning! Nu är ja laddad för norrland!'
Motivation !





Axel+Core
2011-11-22 » 19:04:40 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Marica aka "klängträdet" lyckades med ett axelpass i gymmet medans Speyson låg på filten och skrattade och sedan så hängde vi med damerna och körde lunchcoren. Så axel, rygg och mage har fått sitt. Endast ben, armar och bröst kvar.
Har suttit och kollat in vilka som ska tävla i år i DC och långa klassen. Tittar man på de nya och vad man kan avgöra på bilderna så är dom väldigt små om man jämnför med "veteranerna". Önskar att jag hade råd och tid att åka ner och se Decembercupen i år men blir att se den när jag förhoppningsvis hinner tävla nästa år!
Anna Grindlund! Kallas MOTIVATION





Freya 2månader
2011-11-22 » 09:51:30 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Den fysiska utvecklingen
Den mentala utvecklingen
Bebisen ler mot dig denna månaden.
Föredrar mer komplexa föremål med komplicerad design, många färger och former.
Vissa bebisar sover nu under hela natten, men inte alla. De flesta sover dock mer på natten än under dagen
Den känslomässiga utvecklingen
Bebisen ler när hon är lycklig.
Bebsien föredar människor som hon känner.
Bebisen vill bli hållen och ompysslad. Den behöver känna sig trygg för att utveckla en känsla av säkerhet och lugn.
Lämpliga leksaker
Skallror, bollar, färgade leksaker, speglar, mobiler, babygym, böcker, musikleksaker och lysande och blinkande leksakDen fysiska utvecklingen
° De ryckiga rörelserna är nästan helt borta och har ersatts av mjukare cirkelrörelser.
° Bebisen kan viljemässigt gripa tag i föremål.
° Ögonen är mer koordinerade och bebisen kan nu se färger. CHECK!
Den mentala utvecklingen
° Bebisen ler mot dig denna månaden.CHECK!
° Föredrar mer komplexa föremål med komplicerad design, många färger och former.
° Vissa bebisar sover nu under hela natten, men inte alla. De flesta sover dock mer på natten än under dagen. HALV CHECK!
Den känslomässiga utvecklingen
° Bebisen ler när han är lycklig.CHECK!
° Bebsien föredar människor som han känner.
° Bebisen vill bli hållen och ompysslad. Den behöver känna sig trygg för att utveckla en känsla av säkerhet och lugn.CHECK!
Lämpliga leksaker
Skallror, bollar, färgade leksaker, speglar, mobiler, babygym, böcker, musikleksaker och lysande och blinkande leksaker





Svar till anonym
2011-11-19 » 10:23:05 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Jag gick upp tio kg under graviditeten och gått ner tolv men är på väg uppåt nu när man kommit igång med träningen och börjar bygga muskler igen.





Spinnoff
2011-11-19 » 10:21:57 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Igår så fick vi främmande av Elin och Sara med pluttar som jag gjorde allt för att förstöra deras dieter genom att bjuda på en kladdkaka. Vem gillar inte kladdkaka liksom? Dessutom med glass!
Sen så med lite dubbelmoral så slängde ja mig i bilen till gymmet för en timmes spinning! Grymt skönt, dock lite för mycket tecno för min smak. När jag spinner vill jag ha klangig rock och musik som man får suget att sjunga med i trots att man kippar efter luft. Så blir nog ingen spinning för mig på fredagar tyvärr, då de är samma ledare och samma pass.
FreysonSpeyson somnade vid 9 och har vaknat 1gång tror jag i natt och åt. TROR. Helt utslagen de stunder jag vaknat bara för att kolla om hon fortfarande sover. Får hoppas på att detta fortsätter!
Idag är det premiär för mig, ska JOBBA! Blandade känslor. Aldrig varit ifrån mina bebisar så länge! Blir nästan 7 timmar:O Samma i morgon!? MEn får se på the bright side! Pengar och sedan så får vi främmen ut av favoritsvågern mig, ROBIN!





bictricbreast
2011-11-17 » 19:12:43 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Idag så missade Freya heeela gympasset då hon till mammas lycka tyckte de passade bra att sova. Bic, Tric och bröst stod på schemat. Skönt med i stort sett ett tomt gym utom 2 äldre damer som höll sig på crosstrainern. Kunde även gå och känna och klämma på TRXbanden utan att se ut som ett fån och känna sig utstirrad. Blev att köra Tricen med dom. Dom verkar väldigt intressant så ska nog boka en tid med en instruktör som är duktig på dom.
Fortfarande galen träningsvärk i ben och rygg men i morgon så blir de nog spinning och axel och rygg då jag JOBBAR hela helgen. Lördag at Häggvik och Söndag på mitt andra hem, Danderyd. Så kom förbi så hjälper jag er med att kolla under huven eller byter torkarblad inför vintern!





Effektiva mammaledighet
2011-11-16 » 20:36:25 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

4,5timmes promenad och Ida och Sally hängde på i typ 2 timmar. Sedan har jag tvättat, vikt tvätt, städat ur lägenheten på lådor, sorterat och burit ut saker i förråden, städat undan i köket, gått i väg med kartonger, postat brev och sorterat alla papper. Dessutom så följer ju Freya med.
Så då var allt gjort, i morgon ska jag dammsuga och på gymmet om benen och Freya är på humör. Dock så blir det nog ingen jätte långa prommisar med Pluto då han är lite slut från lååååångisen idag. Blir nog några korta och kolla in hundrastgårdarna om de finns några roliga.
Har även bokat jobbpass på häggvik i helgen om någon är sugen på att hälsa på! Lördag kväll fram till 22.30. Kommer att kännas skumt att jobba och dessutom vara utan Freya och Pluto i heeeeela 6timmar:O
Skickar en lyckospark och en tanke till Ida som trycker på skivstångspasset som jag ballade ur med mina stumma ben. Siktar på hårdkörning själv i morgon
Nu ska jag försöka söva Freya och sedan krypa ihop i soffan med en Tekopp och Pluto då crille ska duscha och sova. Mys







Benträning
2011-11-15 » 20:59:53 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Tycker jag lyckas rätt bra trots att jag inte kan göra allt för djupa benböj då den känns som om bäckenet ska spricka. Pumpar hårt på spinningen och gör de benböj osv som jag kan!
Idag efter jag körde spinning och gårdagens skivstångspass så blev de ett välförtjänt varmt bad. Grymt stumma ben men de är de värt! Nu är jag fan i mig på gång.





Fröken Stor
2011-11-15 » 09:20:00 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Idag fyller lilla fröken 2månader. Tiden rinner i väg och hon har hunnit bli hela 57,5cm och 4560g (föddes 52cm och 3095g). Hon har blivit riktigt stark i både ben och nacken. Hon kan nog kanske sitta med stöd om max en månad?
Grattis min lilla älskling! På torsdag fyller även Pluto 20veckor!
Mina stora bebisar!





Träningsvärk tomorrow!
2011-11-14 » 23:14:47 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Nu har jag verkligen hittat motivationen igen, hittat suget. Det får jag nog tacka min kollega Ida för. Köpte träningskort tillsammans och peppar varandra och man känner att man inte kan fuska när man ska dit med någon annan. Så vi kör skivstång, spinning och core tillsammans. Sen försöker jag ta mig till gymmet med Freya och utan henne när crille är hemma.
Ikväll stod skivstång på schemat och de gjorde vi bra! Första gången för mig och hade inte så höga förväntningar MEN de var grymt jobbigt och är redan sugen på nästa gång. Kommer nog dessutom ha träningsvärk i morgon då jag lämnade campus med skakiga ben och svetten sprutade! Som de ska vara.
(google)
Kvällen avrundas med kvarg med lättsockrad hjortronsylt, pepparkakor, te och amma en liten groda.
Yeeey





Glömde vi...
2011-11-12 » 18:07:29 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Glömde visa nya tillskottet från igår.
Betyder Freya skrivet i runskrift






Weekend.
2011-11-12 » 17:50:10 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Jag och familjen myser ute på Ljusterö hos svärisarna. Blir en vilohelg från träning med promenader istället.
Herrn Marinon i familjen sitter här och tjattrar och gympar med Freyson om ett syskon. SAKTA i backarna nu. Om några år kanske. Räcker med att jag har tre bebisar hemma nu. Ska försöka fö dessa först innan man provar på en till. Sedan ska jag skaffa en karriär innan nästa.
För att detta går!





TT
2011-11-10 » 21:28:50 / 5 har kommenterat, vill du kommentera?

Tuffa Torsdag!
Blev mys med Freya och Pluto på morgonen tills Crille kom med bilen. Då blev det Sundbyberg för BVC och läkarundersökningen. Fröken toppar med 57,5cm och 4560g. Fortfarande lättviktare men håller sin kurva, super! Sedan blev det lite Kineshäng i rastgården för att sedan bege oss till Danderyd för en korv och MVC och få ok på träning. Även om jag redan tränar så kan de ju vara bra med ett ok. Hon tyckte ja kunde börja lugnt och träna och promenera. Tja, been there done that!
Idag körde jag och en trött Ida stenhårt! Som rubriken lyder, TT, Tuffa Torsdag. Först körde vi en timmes Core och fortsatte sedan med en timmes Spinning. SVETTIGT vill jag lova.
Skön bild från förra spinningpasset!
Det jobbiga med tight tröja är att man ser allt. Armar till pinnar. Om fröken fräken tillåter imorgon så blir det gym och stenhårt armar





Produktiva vilodag
2011-11-09 » 20:29:58 / 6 har kommenterat, vill du kommentera?

Idag har det varit en rätt så produktiv dag i en föräldraledigs liv. Har möblerat om lite i skåpen i köket och det börjar ta sig. Vi har även gjort en farsdagspresent till Crille på öppis! Hemligt vad det är för något! Även sångstund på öppna förskolan. Sedan tagit en prommis och lekt i hundrastgården. Dock ingen långprommis men det kommer i morgon!
Freya, tjatterkusen har nått en milstolpe idag! Hon höll upp huvudet i nästan en minut! Synd bara att slutartiden på kameran är lite lång så fick inte till några bra bild på bruden.





TRÄNINGSVÄRK
2011-11-09 » 09:51:51 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Igår så hängde jag och Freya på Core. Lovar att detta och dagliga promenader gör att de känns. I Måndags så hängde jag och Freya i gymmet på dagen oxå och marklyften känns än idag! ME LIKE!
Nu håller vi på att tvätta sedan blir det en långprommis sen ska vi på öppna förskolan och sångstund. Första gången, SPÄNNANDE

Nu snackar bruden och vill ha mat.





Måndag
2011-11-07 » 19:55:30 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Idag har vi hunnit med mycket! Åkte till Sollentuna för promenad med 2 till barnvagnar. Super trevligt. Sedan invigde vi öppna förskolan i väsby. Sedan gick jag och Freya på gymmet, tänkte ja skulle passa på medans grodan sov men hon sov i några minuter men lyckades hålla henne nöjd på filten istället! Så blev faktiskt ett bra pass trots distraktionen av ett pluttit leende. Körde axlar och rygg. Inget OK på magen än så vågar inte rikitgt köra hårt på den.
Nu ska jag fortsätta mysa med Pluto och grodan i soffan!





Promenad
2011-11-07 » 10:24:37 / 2 har kommenterat, vill du kommentera?

Idag börjas det med en långprommis med några barnvagnar i Sollentuna, sedan blir det att bege sig på det älskade gymmet. LÄNGTAR!
Blir nämligen rygg och axlar och mage idag!
Bild från första veckorna som gravid. SKILLNAD!





Underbara långhelg!
2011-11-06 » 22:35:44 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Crille klev av jobbet och var hemma Torsdag-Söndag då han nu har åkt till jobbet igen. Grodan har sovit sisådär så halv 8 i morse orkade jag inte mer och crille tog över och jag fick sova en stund. Pluto kröp ihop med mig och vi sov i 3 timmar och sedan frukost på sängen! Underbara familj.
Ikväll så blev det spinning med Ida och gick in hårt och kom ut levandes! Men insåg idag, då jag la upp bilderna från formchecken, varför jag har så ont i ryggen. Om ni kollar så ser ni hur sne jag är. Roffan i December då jag är i Skell!
Funderar även på om man ska gå en PTutb nu när man är ledig. Vad tros? Måste dock bestämma mig senast i morgon!:S





transformation
2011-11-06 » 15:14:51 / 2 har kommenterat, vill du kommentera?

69kg 3dagar innan förlossning
57kg -2kg från innan grav och -12kg från före förlossningen efter 7veckor
Mina kroppsliga mål:
Komma i toppform till december 2012 är väl det stora målet. Men kommer framför allt att verkligen stärka från grunden vilket många missar. Kommer därför försöka köra åtminstonde ett spinningpass i veckan och ett core ut över gymmet och promenader/springturer. Ska lägga om kosten (om crille nu kan dra ner på godiset då jag har väldigt dålig karaktär om det står en påse på bordet) och köra igång med gymmet vilket kommer vara uppdelat i 4 delar (fyra gånger i veckan).
Vad tror ni? Är detta omöjligt?
NEJ!
Of to gymmet och spinning!





Saturday waffelsday
2011-11-05 » 09:56:12 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Gårdagen så var jag och sambon barnfri i några timmar då Grodans farmor var barnvakt åt henne och Pluntan.
Idag så blir det promenad med Pluntan och sedan inhandla för dagens våfflor med Ida och Fia och Johannes.
Sambon ska få fota dagsformen så vi får någon före och efterbilder! Om ryggen pallar så blir det spinning med Ida i morgon!





Flyttkaos i bilder
2011-11-02 » 22:01:29 / 2 har kommenterat, vill du kommentera?

Nu börjar det äntligen ta sig lite. Vi har ju ändå bott här i 5 dagar.

Pappamys.