Kryddiga köttbullar
2011-08-16 » 16:10:00 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

500 g blandfärs
1 dl mjölk
0,5 dl ströbröd
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 tsk spiskummin
0,5 dl persilja, hackad
2 st vitlökklyfta, pressad
1 st gul lök, liten
1 msk smör
1 st ägg
2 msk olja


1. Blanda mjölk, ströbröd, salt, peppar, kummin, persilja och vitlök i en bunke.
2. Finhacka löken och fräs den mjuk och glansig i smör.
3. Blanda färsen väl med det svällda ströbrödet, löken och ägget.
4. Rulla köttbullar och lägg dem på oljade tallrikar.
5. Hetta upp en stekpanna, bryn snabbt olja med smör och för ner en omgång köttbullar i pannan. Skaka och vrid pannan över god värme så att köttbullarna rullar och blir brynta runtom och genomstekta.




 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: