Nyflytt och KAOS
2011-10-31 » 10:54:20 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Dålig uppdatering men nu ska allting bli bättre, lovar!
Senaste veckan har bestått av promenader med vagn och pluto, söva och mata Grodan, packat för flytt och det bästa, FLYTTA! Helgen har bestått ut av flytta, ikea och packa upp. Ser ut som hej kom och hjälp mig i lägenheten. MEN ack så sjukt lycklig.
Ska lägga upp några bilder på vårat nya hem snart då tiden finns och lite före och efter bilder!
Nu är det även dax att ta tag i livet vill ja lova! Blir att kolla ut några gym senare idag!
(google.se)





Mysigaste familjen!
2011-10-25 » 18:01:25 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?






Storstintan! 37dagar gammal
2011-10-25 » 13:18:52 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Var förbi BVC och vägde och mätte stintan idag. 56cm och 4120g. Storstintan! Växer så det knakar.





Dagarna går round and round
2011-10-24 » 10:28:31 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Dagarna går som ut på samma saker. Mysa i sängen, långpromenader, gym då det hinns och vänta tills Crille kommer hem för middag och fortsatt mys i soffan. Men i veckan är det lite annorlunda. Det är banken, flyttpacka, BVC, mäklaren och hämta nycklar för i helgen flyttar vi!  HELA FAMILJEN LÄNGTAR





Good vibration
2011-10-22 » 15:34:11 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Sitter ute med svärisar på Ljusterö och fislisan gör just de, fiser som en tok. Vi sitter och väntar in crilles straffsyrra med karl så vi kan få trycka Straffsvärfarns berömda köttbullar.
Riktigt feta och goda. Men svärisarna har ju trots allt nått delmål i sin diet. Själv ska man ju bulka så det är ju perfa!

Tänkte bara slänga in en bild på MammaMaria och goaste lillebror SuperCharlie som nyligen fyllde 3månader.





Fredag idag!
2011-10-21 » 14:24:57 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

När man är mammaledig så flyter som alla dagar ihop. Är glad att det är höst då blir det mörkt och då vet man när det blir kväll. Denna helg så myser vi ute på Ljusterö, lilla familjen och svärisarna. Blev en prommis idag som träning med Lillafamiljen och Freyas farbror. Blev nästan en timmes prommis i det underbara vädret. Nu ligger alla i soffan och sover utom jag. Har även fixat så att jag kan jobba extra. Så från 1november efter vi flyttat. DÅ SKA JAG FÅ JOBBA! Skönt att få komma iväg en stund och vara själv, även om jag älskar att vara med Freya





Slöa familjen
2011-10-20 » 09:50:35 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Fager nyvaken bild på frillan





Rännskita och bajsblöja.
2011-10-17 » 19:08:24 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Har inte varit mitt dygn om vi säger så. Började igår kväll med att efter duschen så skulle jag skrapa bort vatten och då släpper övre handtaget och jag skär mig på fittbenet!? av någon konstig anledning så jag börjar blöda. Efter detta så ska jag rengöra ansiktet och ja, Marica spolar kokhett vatten?! av någon dum anledning och bränner sig. Sen har Freya haft en dryg natt med mkt vaken tid. Idag så när jag lunchar med några tjejer så nämner jag att Freya inte har bajsat på 2dagar men varit JÄTTEfisig. Ja då behagar fröken att bajsa och hon gör detta bra. ÖVER HELA RYGGEN. Marica har då glömt en extra body så det blir en halvnakenfis i overallen och bege oss hemmåt. På perongen vid fridhemsplan så har en MÄNNISKA haft rännskita och behagat lämna det över hela perongen. Ja men fröken Marica i sin egen värld trampar RAKT I SKITEN (bokstavligen) och kör med vagnen i detta oxå.
Tur att mammas älskling som råkade bli ensam i 3 timmar ist för 1,5timme, 15v gammal bebis varken kissat eller bajsat inne! Mammas STORA älskling!
Nu myser jag ner med familjen i soffan och hoppas på en bättre dag i morgon med tvättning av spya och bajskläder.





Suris
2011-10-17 » 16:41:43 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?






GRYMT armpass
2011-10-16 » 19:03:26 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Lite lyckligare nu efter mitt första ORDENTLIGA armpass efter förlossningen. Har legat i lä efter förlossningen, dvs i 4v drygt. Lathet, tidsbrist, ledband, trasig Mp3. Alla möjliga ursäkter kan jag finna men nu är det fan ändring på det. Försöker finna motivationen trots tids och sömnbrist. Därför kickade jag igång ordentligt med muskelgrupper som är roligast, dvs armar och axlar. Magen vågar jag inte riktigt köra ordentligt än dock. Blev biceps, hela axlar.. Känns nu såhär i efterhand vill ja lova och det syntes ett bra tryck trots inga tillskott!
Uppvärmning med crilles militärövning. 3x24
Bicepscurl 3x10
Hammercurl 3x8
Zstång 3x8
Sidolyft hantel 3x12
5kg vikt frammåt 4x10
Baksida axel 3x12

KOM IGEN NU MARICA!





Sjukstuga
2011-10-15 » 12:06:39 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Myser med familjen i soffan heeela dagen idag. Små prommisar med Pluto, Tvätta, PN och leva livet med otri-babys nässug och lillenos näsdroppar. Själv är man ju stor nog att kunna snyta sig själv. Jobbigare för lilla grodan. Så man får sitta med sugen och suga ut allt elendiga snor. Men vad hände med den gamla goda nässugen? Nu ska man själv suga ut det?
Klickade även in på Tumadres blogg där hon skriver om en ny febertermometer, Mother´s Touch, som apoteks kedjan Doc Morris precis har lanserat. Som används så som när du känner på barnets panna. Perfekt då sjuka barn oftast blir trött, svag och grinig. Så istället för ta tempen i öran, stjärten eller munnen så känner du bara rätt på pannan. Efter 8sek så visar tempen. Tester har visat att de ger ett trovärdigts resultat. Du hittar denna på Doc Morris för endast 199:-!
Bild lånad från Tumadre





Pauseknappen
2011-10-13 » 13:15:11 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Har haft en kort pause då jag har varit uppe i Skellefteå och hälsat på lite familj och vänner. Varit underbart. Skulle kunna sammafatta kort.
Gudfar, gudmor, släkt, familj, fika med vänner, fika med bebisar och mammor (vänner), klippt av håret, massor av mys. Nu ligger både jag och grodan och snorar i soffan. Pluto är bara allmänt slö som vanligt och myser med oss.
Tryckt upp en otribaby nässug i grodans näsa så att hon ska kunna andas lite. Blev iaf lite lättare för henne.
Idag fyller även Pluto 15v och Grodan 4v! Grattis båda mina små älsklingar
Vägde även stumpan på BVC idag och hon vägde 3780. Stortjejen!





Mys med familjen
2011-10-04 » 13:45:29 / 2 har kommenterat, vill du kommentera?

Crille är hemma idag. Klev av igår och han har varit uppe med Grodan i natt en gång i alla fall. Underbart att få sova någon timme till. Idag har vi myst i sängen, promenixat med Pluto, jag har GYMMAT! Blev rygg och mage då min rygg är helt fucked up. Börjar lugnt med det. När jag ska upp till Skell så ska jag boka tid hos Roffe som har magiska händer!
Till skillnad på kotknackare här nere. Dom petar några gånger och POFF så är plånboken tom och ryggen fortfarande krash.
Sitter på ikea och andra inredningsaffärer och drömmer mig bort till 1nov då vi flyttar! JIPPIE!
L.Y.C.K.A






Uppstyrning
2011-10-02 » 20:20:17 / 1 har kommenterat, vill du kommentera?

Ska bli uppstyrning i livet och här i bloggen. Jag lovar!
Börjar kunna springa snart känner jag. Känns lite fortfarande som om rumpan stannar när man ställer sig upp. Men långprommisar var dag och gjorde faktiskt mitt första gympass i måndags för första gången på över en månad. Träningsvärk vill jag lova. I morgon kväll blir det nog ett ordentligt pass då Crille är tillbaka hemma så man verkligen kan fokusera. Ska sätta mig ner oxå och lägga upp ett bra träningsupplägg och efter flytten så blir det en ordenlig uppstyrning av kosten då man har ett fullstort kök och DISKMASKIN!
Då jvlar vill ja lova! Har samlat ihop en massa inspiration.






Livet tar fart - Lycka
2011-10-02 » 20:12:12 / 0 har kommenterat, vill du kommentera?

Sitter ute hos svärisarna sedan i Fredags medans Crille jobbar sista dygns helgen. Grodan och Pluto ligger bredvid varandra i soffan och slummrar. Lyckan värmer i hjärtat.

Vi har även gått och köpt lägenhet i Upplands Väsby vilket värmer ännu mer då vi får flytta om en månad.
LYCKA!
 En tvåa med bakgård. Så nu blir vi alla lyckliga då man kan stänga en dörr om sig, släppa ut hunden och för grodan att röra sig. Även plats att bjuda hem folk och lägenheten är topprenoverad.